Mail ons

Etalagebenen oorzaak

Wanneer u zoekt naar etalagebenen oorzaak kan het zijn dat uw een fysiotherapeut hier antwoord op kan geven. In de meeste gevallen zal de oorzaak van etalagebenen liggen door een vernauwing in de bloedtoevoer in uw benen. Hierdoor ervaart u klachten als pijn bij het lopen. Wanneer u last heeft van etalagebenen zult u dit niet van de een op de andere dag krijgen. Zo zult u er in de eerste instantie niet veel van merken.

Wanneer uw benen bij het lopen, fietsen of rennen een zuurstof te kort krijgen zullen de spieren als het ware verzuren. Klachten hiervan ervaart u als pijn en kramp in de benen. Door middel van stilstaan zult u merken dat de pijn tijdelijk verdwijnt. Uw fysiotherapeut zal samen met u gaan kijken naar een oplossing voor de langere termijn. Wilt u weten of Fysio Compleet Almelo u kan helpen van uw klachten af te komen? Neem dan contact op met ons.

Fysio Compleet Almelo
Fysio Compleet Almelo

Persoonlijke begeleiding

Bij Fysio Compleet Almelo krijgt u tijdens uw behandelingen persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd.

Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Fysio Compleet Almelo biedt u een compleet aanbod voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook ruimte voor diverse soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. Zo hoeft u niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing naar ons. Verder hebben wij met nagenoeg alle zorgverzekeraars een contract. Vandaar dat het mogelijk is dat de fysiotherapeutische zorg wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering. Samengevat vind u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd.

Wanneer de zorg niet door uw verzekeraar gedekt ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien. Daarnaast kunt u ons ook benaderen voor meer informatie. Zo kunnen we u zo goed mogelijk helpen en voorzien van advies.

Fysio Compleet Almelo