Mail ons

Fysiocompleet Almelo

Bent u opzoek naar Fysiocompleet Almelo? Dat betekent dat u zoekt naar een fysiotherapeut of een behandeling voor uw lichamelijke klacht. Zo kan het zijn dat u lichamelijke klachten heeft waar u niet van af komt. Dan kan een fysiotherapeut uitkomst bieden. Door middel van een juiste behandeling en begeleiding kan de fysiotherapeut van Fysio Compleet Almelo u van uw klachten af helpen. Ook wanneer een klacht niet te verhelpen is door middel van fysiotherapie kan een fysiotherapeut u helpen met een doorverwijzing naar een specialist. Wilt u een afspraak maken om te kijken wat Fysio Compleet Almelo voor u kan betekenen? Neem dan contact op door te klikken op onderstaande knop.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk