Mail ons

Fysiotherapie rugklachten

Wanneer u zoekt op fysiotherapie sport bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons niet alleen komen voor een fysiotherapie behandeling. Maar ook kunt u bij ons komen voor goede begeleiding tijdens het sporten. Daarmee zorgen we stapsgewijs voor vorderingen. Daarmee wint u vertrouwen van uw lichaam en zult u meer kracht krijgen in spiergroepen. Door middel van een goede begeleiding kunt u met plezier gaan sporten. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw lichaam zich blijft ontwikkelen. Wilt u meer informatie over fysiotherapie sport? Of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo.

Fysio Compleet Almelo
Fysio Compleet Almelo

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo