Mail ons

Herstellen na covid

Bent u op zoek naar herstellen na covid? Daarvoor bent u bij Fysio Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo kan uw fysiotherapeut uitkomst bieden bij het herstellen na covid. Bijvoorbeeld kan uw fysiotherapeut samen met u uw klachten in beeld brengen. Daarna wordt er gekeken naar een zo goed mogelijk behandelplan. Daardoor kunt u herstellen na covid. Bovendien is het niet alleen mogelijk dat uw uithoudingsvermogen sterk achteruit is gegaan. Maar ook kan het zijn dat u lichamelijke klachten ervaart. Daardoor is een goed behandelplan een goede aanvulling voor het herstel. Wanneer u meer informatie wilt over herstellen na covid kunt u daarvoor contact opnemen met onze fysiotherapeut. Wij voorzien u graag van informatie en advies.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk