Mail ons

Herstellen van corona

Bent u op zoek naar: herstellen van corona? Daarvoor bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo beschikt Fysio Compleet Almelo over een speciaal behandeltraject voor het herstellen van corona. Doordat u het virus heeft gehad is het mogelijk dat uw lichamelijke conditie achteruit is gegaan. Daarnaast is het ook mogelijk dat uw uithoudingsvermogen minder is dan voorheen. Door middel van het herstellen van corona wordt er gewerkt aan uw lichamelijke klachten. Ook krijgt u daardoor weer energie en zal uw lichaam zich kunnen herstellen.

Bovendien wordt een behandelplan voor u op maat gemaakt. Daardoor gaat u trainen in uw eigen tempo. Maar ook zal het herstel daardoor geleidelijk volgen. Zoals gezegd kunt u voor herstellen na corona contact opnemen met onze fysiotherapeut. Wij voorzien u graag van informatie en advies voor het herstellen van corona.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk