Mail ons

Naar fysio zonder verwijzing

Wanneer u zoekt op naar fysio zonder verwijzing bent u daarvoor aan het juiste adres bij Fysio Compleet Almelo. Door middel van een juiste fysiotherapie behandeling kunt u vlot weer van uw lichamelijke klacht af zijn. Doordat het bij Fysio Compleet Almelo niet nodig is om een verwijzing van bijvoorbeeld een huisarts te hebben kunt u bij ons zelf uw afspraak inplannen. Daarna wordt er samen met u gekeken naar een zo goed mogelijk behandelplan.

Door middel van dit behandelplan hopen we u dan weer zo snel mogelijk op de been te krijgen. Wilt u meer informatie ontvangen over de behandelingen van Fysio Compleet Almelo? Of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan direct contact op met ons en laat u adviseren.

Fysio Compleet Almelo
Fysio Compleet Almelo

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo