Mail ons

Orthopedisch herstel

U heeft gezocht op orthopedisch herstel. Bij Fysio Compleet Almelo bent u voor uw herstel behandeling aan het juiste adres. Wanneer u kort geleden last heeft gehad van neurologische klachten als bijvoorbeeld spierzwakte of gevoelsverlies bent u voor de revalidatie bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Onze ervaren fysiotherapeut zal samen met u gaan kijken naar een zo goed mogelijk herstel. Ook zal er gekeken worden naar de lichamelijke staat en fitheid van u. Daarop zal de fysiotherapeut de behandeling gaan aanpassen. Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met het herstel van uw neurologische klachten of wilt u alvast een afspraak inplannen?

Fysio Compleet Almelo
Fysio Compleet Almelo

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo