Mail ons

Fysio Compleet Almelo | Fysio

Ontdek ouderenfysiotherapie in Almelo

Welkom bij Fysio Compleet Almelo, waar we begrijpen dat de gezondheid en het welzijn van ouderen unieke zorg en aandacht vereisen. Onze gespecialiseerde ouderenfysiotherapie biedt op maat gemaakte behandelplannen om de mobiliteit, kracht en kwaliteit van leven van senioren te verbeteren. Met een toegewijd team van ervaren fysiotherapeuten staan we klaar om ouderen te ondersteunen in hun streven naar een actieve en gezonde levensstijl. Stap binnen bij Fysio Compleet Almelo en ontdek hoe we samen het beste uit uw gouden jaren kunnen halen.

Ouderenfysiotherapie

Wanneer u zoekt op ouderenfysiotherapie bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo kan het mogelijk zijn dat wanneer u ouder wordt u problemen ervaart met bewegen. Bijvoorbeeld kan het zijn dat bepaalde bewegingen moeilijk gaan of dat het vertrouwen om stabiel te lopen is verdwenen. Doordat ouderenfysiotherapie hierbij uitkomst kan bieden bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van therapie, advies en ondersteuning zal Fysio Compleet Almelo er voor zorgen dat u spoedig uw mobiliteit terug krijgt. Wilt u weten of u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres bent? Of wilt u direct een afspraak inplannen voor ouderen fysiotherapie? Klik dan op de onderstaande knop.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk