Mail ons

Wat is fysiotherapie?

Wanneer u zoekt naar wat is fysiotherapie bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo is fysiotherapie een paramedisch beroep waarbij behandeling van lichamelijke klachten centraal staat. Doordat u kampt met lichamelijke klachten kan u bijvoorbeeld pijn ervaren. Doordat een fysiotherapeut is gespecialiseerd in het verhelpen of verminderen van deze klachten biedt dit uitkomst. Zo behandeld de fysiotherapeut uw spieren en gewrichten in het lichaam door middel van diverse behandelmethode. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw lichamelijke klachten? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo en laat u adviseren.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk