Mail ons

Wat kost een fysiotherapeut

Wanneer u zoekt naar de vraag, wat kost een fysiotherapeut, bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Omdat fysiotherapie in de meeste gevallen wordt vergoed vanuit de basisverzekering hoeft u in deze gevallen niets te betalen. Echter is het afhankelijk van behandeling én reeds ingediende behandelingen bij uw zorgverzekeraar. Wat kost een fysiotherapeut is dus afhankelijk van diverse factoren. Wanneer u meer informatie wilt over de vraag; wat kost een fysiotherapeut, kunt u daarvoor het beste contact opnemen met Fysio Compleet Almelo. Zo kunnen wij u voorzien van gerichte informatie over onze mogelijkheden.

Fysio Compleet Almelo
Fysio Compleet Almelo

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo