Mail ons

Wat zijn etalagebenen

U heeft gezocht op: wat zijn etalagebenen? Fysio Compleet Almelo kan u hier een antwoord op geven. Kort gezegd is etalagebenen een vaatziekte. Zo zijn de slagaderen in het been vernauwd. Doordat slagaderen zorgen voor het vervoeren van zuurstofrijk bloed zijn deze uiterst belangrijk. Wanneer u loopt hebben uw beenspieren extra zuurstof nodig. Etalagebenen belemmeren dit. Claudicatio intermittens wordt in de volksmond etalagebenen genoemd. Uw fysiotherapeut kan u helpen bij het verhelpen van uw klachten. Door middel van goede begeleiding en adviezen kunt u uw klachten verminderen of zelfs van uw klachten af komen. Wilt u weten wat de fysiotherapeut voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo.

Fysio Compleet Almelo
Fysio Compleet Almelo

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo