Mail ons

Fysio Compleet Almelo | Fysio

Claudicatio intermittens symptomen

Bij Fysio Compleet Almelo willen we u helpen om een dieper inzicht te krijgen in Claudicatio Intermittens, ook bekend als “etalagebenen”. Ons toegewijde team van fysiotherapeuten is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met deze aandoening. We begrijpen hoe beperkend Claudicatio Intermittens kan zijn en zijn vastbesloten om u te ondersteunen bij het verlichten van uw symptomen en het herwinnen van uw bewegingsvrijheid.

Claudicatio intermittens symptomen verminderen

Claudicatio Intermittens is een aandoening die wordt gekenmerkt door pijn, krampen en vermoeidheid in de benen tijdens het lopen of bewegen. Het ontstaat als gevolg van een vernauwing of verstopping van de slagaders in de benen, wat de bloedtoevoer beperkt. Vaak ervaart men bij het lopen een scherpe pijn, waardoor ze gedwongen worden om te stoppen en te rusten voordat ze verder kunnen gaan.

Maar ook kunt u uw levensstijl verbeteren. Zo zorgen claudicatio intermittens symptomen veelal voor pijn klachten in uw been. Maar ook zijn klachten zoals een doof, of vermoeid, gevoel veel voorkomend. Doordat claudicatio intermittens symptomen ontstaan vanuit vernauwde slagaders is een behandeling mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld met een looptraining veel verbetering toepassen aan uw pijnklachten en levensstijl. Wanneer u meer informatie wilt over claudicatio intermittens symptomen kunt u daarvoor contact opnemen met Fysio Compleet Almelo.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Daarnaast kunt u ook naast de reguliere fysiotherapie behandeling bij ons ook terecht voor uw specialistische therapie. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd.

Bovendien is uw persoonlijke fysiotherapeut BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast een fysio behandelingen is er bij ons dochterbedrijf Wellness Compleet Almelo ook een divers assortiment met daarin verschillende massages. Wilt u een massage boeken? Neem dan gerust een kijkje op de website van Wellness Compleet Almelo

Afspraak maken

Bij Fysio Compleet Almelo kunt u altijd een afspraak maken. Zo hoeft u niet eerst een verwijzing van een specialist zoals uw huisarts te halen. Daarom kunt u bij ons terecht met uw lichamelijke klacht(en) of blessure(s). Daarnaast heeft Fysio Compleet Almelo ook met nagenoeg alle zorgverzekeraars een contract. Daardoor wordt de fysiotherapeutische zorg welke wij aanbieden veelal vergoed vanuit uw zorgverzekering.

In de polisvoorwaarde van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of uw verzekering dergelijke behandelingen vergoed. Wanneer de zorg niet door uw verzekeraar word gedekt ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een behandeling bij Fysio Compleet Almelo zijn in onze wachtkamer te bekijken. Wilt u een afspraak maken voor het behandelen van uw lichamelijke klacht? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo. Ook kunt u ons benaderen voor advies bij pijnklachten!

Fysio Compleet Almelo | praktijk