Mail ons

Informatie

Fysio Compleet Almelo heeft zich in 2018 als 1e lijns praktijk gevestigd in het centrum van Almelo. Bas van der Horst is daar als gedreven zelfstandige begonnen en in de jaren erna heeft Fysio Compleet Almelo zich binnen Almelo en omstreken sterk op de kaart gezet. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een fris en dynamisch, gespecialiseerd team van kundige fysiotherapeuten die klaarstaan om jou te helpen!

Je kunt hieronder ook extra informatie vinden in één van onze flyers:

Fysio Compleet Almelo | praktijk
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Vergoeding vanuit zorgverzekering

Fysio Compleet Almelo heeft een contract met nagenoeg alle zorgverzekeraars. Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, dan worden deze fysiotherapeutische behandelingen (passend binnen jouw afgesloten verzekering) vergoed.

Wij declareren de afgenomen behandelingen rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar, wel zo makkelijk!

Wachttijden, niet bij ons!

Fysio Compleet Almelo maakt tijd voor jou! Er zijn nagenoeg geen wachttijden bij ons. Soms heb je geluk en kunnen wij nog op dezelfde dag een afspraak inplannen! Daarnaast proberen altijd mee te denken in een passende oplossing wanneer het maken van een afspraak toch wat lastiger lijkt dan in eerste instantie gedacht.

Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Directe toegankelijkheid fysiotherapie of verwijzing huisarts?

Heb je klachten en wil je graag een afspraak maken met de fysiotherapeut, dan is het niet nodig om eerst een afspraak te maken bij de huisarts voor een verwijzing. Je kan direct een afspraak maken bij ons!

Er zijn verzekeraars die bij bepaalde problematiek toch een verwijzing willen ontvangen. Indien gewenst zal jouw behandeld therapeut ondersteunen bij het aanvragen hiervan.

Afspraak maken / afmelden

U kunt rechtstreeks een afspraak maken bij Fysio Compleet Almelo. Je hoeft niet eerst bij uw huisarts langs te gaan.

Indien je wilt afmelden voor een afgesproken behandeling, dan dient dit uiterlijk 24 uur van tevoren gemeld te worden bij Fysio Compleet Almelo via onderstaande contactgegevens.

Bij het niet nakomen van een afspraak, of het te laat afmelden voor een afspraak, wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Fysio Compleet Almelo | uitleg
Fysio Compleet Almelo | massage

Fysio nodig in het weekend?

Fysio Compleet Almelo heeft haar deuren standaard op de zaterdag geopend. Mocht het zijn dat jouw klacht ontstaat in het weekend en denk je dat je niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag, neem dan contact op via 06-41856418

Samen bepalen we de ernst van de klacht en eventueel kan op zondag een check en behandeling worden ingepland. 

LET OP: aan deze check en behandeling zijn extra kosten verbonden.

Fysiotherapie bij letselschade

Letselschade fysiotherapie is gespecialiseerd in de behandeling van patiënten die medische klachten of verwondingen hebben opgelopen door een ongeval waarvoor een ander aansprakelijk is.

In Nederland hebben slachtoffers van letselschade recht op een vergoeding. Zij kunnen hun schade verhalen op de partij die wettelijk verantwoordelijk kan worden gehouden voor het ongeval. Het is essentieel dat de tegenpartij de aansprakelijkheid erkent, en er moet een oorzakelijk verband bestaan tussen de gebeurtenis die de schade heeft veroorzaakt en het letsel. Alleen dan is het mogelijk om een vergoeding te ontvangen, inclusief de kosten voor letselschade fysiotherapie. Het correct aansprakelijk stellen van de tegenpartij is daarbij van groot belang. Het is raadzaam om een ervaren letselschade jurist in te schakelen.

Fysiotherapie na een ongeval kan bijdragen aan een sneller en mooier herstel! Wil je weten of wij jou kunnen helpen bij jouw letselschadezaak, neem dan contact met ons op.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding

Onze fysiotherapeuten

staan voor u klaar

Bas van der Horst

Fysiotherapeut

Fysio Compleet Almelo | Jessie

Jessie Hampsink

Fysiotherapeut

Fysio Compleet Almelo | Sander

Sander de Ruiter

Fysiotherapeut

Frederieke Huizinga

Fysiotherapeut

Fysio Compleet Almelo | Annelies

Annelies Olijmulder

Fysiotherapeut

Fysio Compleet Almelo levert algemene fysiotherapeutische ondersteuning, maar ook voor fysiotherapie voor de ouder wordende mens bent u aan het juiste adres. Daarnaast is Fysio Compleet Almelo gespecialiseerd in behandeling en ondersteuning van klachten gerelateerd aan vaatproblemen.

Onze behandelvormen

Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Fysiotherapie

Wij behandelen patiënten die belemmerd worden bij het bewegen, pijnklachten ervaren of andere vormen van lichamelijke ongemakken ondervinden.

Fysio Compleet Almelo | fysio thuis

Fysiotherapie thuis

Kan je door je klachten niet naar ons toe komen? Wij komen graag bij jou thuis. Wel zo makkelijk!
Fysio Compleet Almelo | manueel

Manuele verrichtingen

Manuele verrichtingen kunnen pijnklachten direct verminderen en kunnen snel de bewegelijkheid van bijvoorbeeld nek en wervelkolom vergroten.
Fysio Compleet Almelo | geriatrie

Geriatriefysiotherapie

Zijn dagelijkse activiteiten steeds lastiger vol te houden, merk je lichamelijke achteruitgang of ben je recent gevallen? Fysio Compleet Almelo helpt jou vakkundig bij het herwinnen van zelfstandigheid en mobiliteit.
Fysio Compleet Almelo | diabetes obesitas

Diabetes en obesitas

Jouw lichaam in balans met Fysio Compleet Almelo. Wij ondersteunen met afvallen, algeheel actiever worden en gezonder (leren) leven.
Fysio Compleet Almelo | revalidatie

Revalidatie

Tijdens het revalideren is er niets fijner dat je goede, specialistische begeleiding krijgt. Individueel of in een groep. Wij helpen je met het volledige revalidatietraject.
Fysio Compleet Almelo | medische fitness

Medische fitness

Trainen onder supervisie van een gespecialiseerd therapeut in een moderne oefenzaal. Individueel of in groepsverband.
Fysio Compleet Almelo | vergoeding

Fascia therapie

Bindweefseltherapie waarbij verklevingen in het weefsel worden behandeld. Heb je al langere tijd vage pijnlijke klachten? Fysio Compleet Almelo helpt!

Kiezen voor

Fysio Compleet Almelo betekent

Uitstekende kwaliteit

Specialistische therapie

Door gespecialiseerde fysiotherapie de juiste zorg voor jou!

Fysio bij jou thuis

Kan je door jouw klacht(en) niet naar ons toe komen? Wij komen graag bij je thuis. Wel zo makkelijk!

Wij werken samen met