Informatie

Informatie

Informatie over Fysio Compleet Almelo

Fysio Compleet Almelo levert algemene fysiotherapeutische ondersteuning, maar ook voor fysiotherapie voor de ouder wordende mens (specialisatie geriatrie fysiotherapie) bent u aan het juiste adres. Daarnaast is Fysio Compleet Almelo gespecialiseerd in behandeling en ondersteuning van klachten gerelateerd aan Claudicatio Intermittens (vaatproblemen).

Op deze website en in de wachtkamer van de praktijk vindt u flyers met een korte uitleg over de verschillende specialisaties en andere aandachtsgebieden.

Fysio Compleet Almelo

Zekerheid over kwaliteit

Afspraak maken / afmelden bij Fysio Compleet Almelo

U kunt rechtstreeks een afspraak maken bij Fysio Compleet Almelo. U hoeft niet eerst bij uw huisarts langs te gaan.

Indien u zich wilt afmelden voor een afgesproken behandeling, dan dient dit uiterlijk 24 uur van tevoren gemeld te worden bij Fysio Compleet Almelo via onderstaande contactgegevens.

Bij het niet nakomen van de afspraak wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Informatie | Fysio Compleet Almelo | Wellness Compleet Almelo 01 0010

Wie is Bas van der Horst?

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om mij kort aan u voor te stellen. Ik ben Bas van der Horst en sinds juni 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. De aftrap van mijn carrière als fysiotherapeut heb ik mogen doen binnen gemeente Twenterand – Vriezenveen. In de periode die erop volgde heb ik gemerkt dat ik affiniteit heb met het behandelen van mensen die al wat langer van hun leven hebben mogen genieten. Dit heeft er toe geleid dat ik de specialisatie tot geriatrie fysiotherapeut heb gevolgd aan de hogeschool van Breda, AVANS+. Daar heb ik inmiddels mijn diploma behaald en ben ik Master of Science (MSc) binnen de geriatrie fysiotherapie.

Als logisch gevolg van mijn 7 jaar praktijkervaring in loondienst heb ik in 2018 Fysio Compleet Almelo opgericht; een jonge, bruisende praktijk met passie voor het vak! Fysio Compleet Almelo streeft ernaar om laagdrempelige zorg te leveren in een open, huiselijke sfeer.

Steeds vaker werd ons gevraagd of wij ook ontspanningsmassages of sportmassages konden geven. Ja, natuurlijk kunnen wij dat! Dit heeft mij aan het denken gezet en ik heb vervolgens besloten om naast Fysio Compleet Almelo ook Wellness Compleet Almelo op te starten. Inmiddels is Wellness Compleet Almelo niet meer weg te denken uit onze bedrijfsvoering. Een prachtige samenwerking tussen beide praktijken is groeiende en veel mensen maken gebruik van onze beide diensten. Hoe mooi is dat!

Wie is Ilse Heijt?

Hoi, ik ben Ilse Heijt en werkzaam voor zowel Fysio Compleet Almelo als Wellness Compleet Almelo. Ik ben een rasechte Almelose en vind het heerlijk om in mijn eigen stad te mogen werken! Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding tot fysiotherapeut, gevolgd aan Saxion Hogescholen te Enschede. Binnen Fysio Compleet Almelo werk ik als fysiotherapeut in opleiding. Daarnaast werk ik als Wellnesstherapeute voor Wellness Compleet Almelo. Kijk eens naar ons aanbod en laat je verrassen! Kort over mijzelf; Ik vind reizen heerlijk, maar een terrasje pakken doe ik ook graag! Ik zou het leuk vinden om tijdens een behandeling met je verder te praten, de deur staat open!
Informatie | Fysio Compleet Almelo | Wellness Compleet Almelo 01 0008
Informatie | Fysio Compleet Almelo | Wellness Compleet Almelo 01 0009

Wie is Jessie Hampsink?

Hallo, ik ben Jessie Hampsink en ben de nieuwste aanwinst bij Fysio Compleet Almelo. Ik ken Bas al een tijdje van Saxion Hogeschool Enschede; hij heeft mij destijds les gegeven en toen ik bijna klaar was met afstuderen heb ik gevraagd of ik voor hem mocht komen werken. Zo gaaf dat ik nu voor Fysio Compleet mag werken! Op dit moment ben ik algemeen fysiotherapeut en ben ik geschoold Wellnesstherapeute. Graag wil ik mij in de toekomst specialiseren, maar welke richting vind ik nog lastig te zeggen. Kort over mij: Ik woon samen met mijn vriend in Denekamp. Mijn grote hobby is paardrijden, maar ook reizen vind ik heerlijk om te doen. Ik hoop je snel eens te mogen ontvangen!

Klachten en Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Wanneer u niet tevreden bent over zaken betreffende Fysio Compleet Almelo, kunt u zich in eerste instantie wenden tot Fysio Compleet Almelo. Uitgangspunt is altijd om een passende oplossing te vinden. Uw klacht zal worden behandeld conform de richtlijn van het KNGF. Het formulier privacyreglement is op de praktijk aanwezig en is tevens te vinden op de website.