Informatie

Fysio Compleet Almelo levert algemene fysiotherapeutische ondersteuning, maar ook voor fysiotherapie voor de ouder wordende mens (specialisatie geriatrie fysiotherapie) bent u aan het juiste adres. Daarnaast is Fysio Compleet Almelo gespecialiseerd in behandeling en ondersteuning van klachten gerelateerd aan Claudicatio Intermittens (vaatproblemen).

Op deze website en in de wachtkamer van de praktijk vindt u flyers met een korte uitleg over de verschillende specialisaties en andere aandachtsgebieden.

Zorgverzekering en vergoeding fysiotherapie

Fysio Compleet Almelo heeft nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. Ook kunt u er voor kiezen om de nota direct middels pin of een tikkie te voldoen. Net zo makkelijk! De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo

Fysio Compleet Almelo

Afspraak maken/ afmelden bij Fysio Compleet Almelo

  • U kunt rechtstreeks een afspraak maken bij Fysio Compleet Almelo. U hoeft niet eerst bij uw huisarts langs te gaan.
  • Indien u zich wilt afmelden voor een afgesproken behandeling, dan dient dit uiterlijk 24 uur van tevoren gemeld te worden bij Fysio Compleet Almelo via onderstaande contactgegevens. Bij het niet nakomen van de afspraak wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Zekerheid over kwaliteit

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Wie de officiële studie heeft afgerond, aan alle basiseisen voldoet en staat ingeschreven in het BIG-register van de overheid, mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.

Om de kwaliteit van fysiotherapie nog verder te stimuleren is het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) in het leven geroepen door de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Wie aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoet en werkt volgens de KNGF-richtlijnen, mag zich in het CKR inschrijven.

Bron (2018):
www.defysiotherapeut.com

Bas van der Horst

Wie is Bas van der Horst?

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om mij kort aan u voor te stellen. Ik ben Bas van der Horst en sinds juni 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. De aftrap van mijn carrière als fysiotherapeut heb ik mogen doen binnen gemeente Twenterand – Vriezenveen. In de periode die erop volgde heb ik gemerkt dat ik affiniteit heb met het behandelen van mensen die al wat langer van hun leven hebben mogen genieten. Dit heeft er toe geleid dat ik de specialisatie tot geriatrie fysiotherapeut heb gevolgd aan de hogeschool van Breda, AVANS+. Daar heb ik inmiddels mijn diploma behaald en ben ik Master of Science (MSc) binnen de geriatrie fysiotherapie.

Als logisch gevolg van mijn 7 jaar praktijkervaring in loondienst heb ik in 2018 Fysio Compleet Almelo opgericht; een jonge, bruisende praktijk met passie voor het vak! Fysio Compleet Almelo streeft ernaar om laagdrempelige zorg te leveren in een open, huiselijke sfeer.

Wie is Marlieke van de Sanden?

Even voorstellen! Mijn naam is Marlieke van de Sanden, afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste en massagetherapeut. Op dit moment volg ik in Enschede de opleiding tot fysiotherapeut. Dit is tevens de reden die mij in Twente heeft gebracht, want ik kom oorspronkelijk uit Noord-Brabant. Binnen Fysio Compleet Almelo neem ik de Wellness behandelingen op mij onder de naam Wellness Compleet Almelo. Daarnaast ben ik voor de eenvoudiger fysiotherapeutische problematiek ondersteunend aan Fysio Compleet Almelo als assistente fysiotherapie.

Ik heb veel werkervaring opgedaan zowel in Nederland als in het buitenland, waardoor ik over diverse kwaliteiten beschik. Gastvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. Ik hoop u op korte termijn te mogen ontvangen in onze praktijk!

Tarieven 2020

Zitting fysiotherapie €31,-
Zitting fysiotherapie inclusief toeslag uitbehandeling €45,-
Groepszitting van 2 personen €31,-
Groepszitting van 3 personen €24,-
Groepszitting van 4 personen €21,-
Groepszitting van 5 tot en met 10 personen €18,-
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek €55,-
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek inclusief toeslag uitbehandeling €69,-
Lange zitting voor patiënten met complexere problematiek €90,-
Lange zitting voor patiënten met complexere problematiek + uitbehandeling €104,-
Zitting geriatrie fysiotherapie €45,-
Zitting geriatrie fysiotherapie inclusief toeslag uitbehandeling €59,-
Zitting geriatrie fysiotherapie inclusief inrichtingstoeslag €59,-
Screening €12,-
Intake en onderzoek na screening inclusief inrichtingstoeslag €64,-
Screening, intake en onderzoek fysiotherapie €50,-
Screening, intake en onderzoek + behandeling fysiotherapie €81,-
Intake en onderzoek na verwijzing huisarts of specialist €45,-
Intake en onderzoek na verwijzing huisarts of specialist + behandeling fysiotherapie €76,-
Intake en onderzoek na verwijzing huisarts of specialist inclusief uitbehandeling €54,-
Intake en onderzoek na verwijzing huisarts of specialist incl. inrichtingstoeslag €54,-
Verslaglegging fysiotherapie aan derden €35,-
Telefonische zitting €15,-
Niet nagekomen afspraak fysiotherapie €30,-

Massages 2020

Ontspanningsmassage – een zachte hand om volledig tot rust te komen
15 minuten
30 minuten
60 minuten
Sportmassage – een intensievere vorm van massagetherapie
15 minuten
30 minuten
60 minuten

Uitgevoerd door dochteronderneming Wellness Compleet Almelo. Bekijk hier de tarieven.

Klachten en Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Wanneer u niet tevreden bent over zaken betreffende Fysio Compleet Almelo, kunt u zich in eerste instantie wenden tot Fysio Compleet Almelo. Uitgangspunt is altijd om een passende oplossing te vinden. Uw klacht zal worden behandeld conform de richtlijn van het KNGF. Het formulier privacyreglement is op de praktijk aanwezig en is tevens te vinden op de website.

Belangrijke mededelingFysio Compleet Almelo | Coronavirus

Welkom bij Fysio Compleet Almelo! Wij zijn OPEN en werken volgens de COVID-19 richtlijn voor uw en onze veiligheid. Maak direct een afspraak en bel 06-20385910 of mail naar info@fysiocompleetalmelo.nl