Mail ons

Fysio Compleet Almelo | thuis

Fysiotherapie thuis

Het uitstellen van een behandeling fysiotherapie is veelal niet bevorderlijk voor het herstel van de klacht. Om een snel en mooi hersteltraject in te zetten, adviseren wij om zo snel mogelijk te starten met fysiotherapie.

Kan je door jouw klacht niet naar de praktijk komen, dan komt de therapeut bij jou thuis. Wel zo makkelijk!

Wil je gebruik maken van dit aanbod, neem dan contact met ons op.

Fysio Compleet Almelo | team

Waarom naar Fysio Compleet Almelo?

De fysiotherapeuten van Fysio Compleet Almelo kunnen jou helpen bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten. Nagenoeg iedere aandoening is te behandelen! De therapeuten van Fysio Compleet Almelo kunnen ondersteunen in het herwinnen van (een combinatie van) kracht, conditie, balans en coördinatie. Ook ben je van harte welkom voor een adviesgesprek over bijvoorbeeld het ontwikkelen van een gezondere leefstijl of het vinden van een nieuwe balans.

Fysio Compleet Almelo | groepstraining
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Zekerheid over kwaliteit

Fysiotherapeuten hebben na de HBO basisopleiding fysiotherapie een erkend diploma ontvangen. Daarnaast kunnen ze zich specialistisch scholen middels cursussen of bijvoorbeeld een master. De kwaliteit van kennis en handelen door de fysiotherapeut wordt gewaarborgd in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF-NL).

Onze behandelvormen

Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Fysiotherapie

Wij behandelen patiënten die belemmerd worden bij het bewegen, pijnklachten ervaren of andere vormen van lichamelijke ongemakken ondervinden.
Fysio Compleet Almelo | fysio thuis

Fysiotherapie thuis

Wij behandelen patiënten die belemmerd worden bij het bewegen, pijnklachten ervaren of andere vormen van lichamelijke ongemakken ondervinden.
Fysio Compleet Almelo | manueel

Manuele verrichtingen

Manuele verrichtingen kunnen pijnklachten direct verminderen en kunnen snel de bewegelijkheid van bijvoorbeeld nek en wervelkolom vergroten.
Fysio Compleet Almelo | geriatrie

Geriatriefysiotherapie

Zijn dagelijkse activiteiten steeds lastiger vol te houden, merk je lichamelijke achteruitgang of ben je recent gevallen? Fysio Compleet Almelo helpt jou vakkundig bij het herwinnen van zelfstandigheid en mobiliteit.
Fysio Compleet Almelo | diabetes obesitas

Diabetes en obesitas

Jouw lichaam in balans met Fysio Compleet Almelo. Wij ondersteunen met afvallen, algeheel actiever worden en gezonder (leren) leven.
Fysio Compleet Almelo | revalidatie

Revalidatie

Tijdens het revalideren is er niets fijner dat je goede, specialistische begeleiding krijgt. Individueel of in een groep. Wij helpen je met het volledige revalidatietraject.
Fysio Compleet Almelo | medische fitness

Medische fitness

Trainen onder supervisie van een gespecialiseerd therapeut in een moderne oefenzaal. Individueel of in groepsverband.
Fysio Compleet Almelo | vergoeding

Fascia therapie

Bindweefseltherapie waarbij verklevingen in het weefsel worden behandeld. Heb je al langere tijd vage pijnlijke klachten? Fysio Compleet Almelo helpt!

Kiezen voor

Fysio Compleet Almelo betekent

Uitstekende kwaliteit

Specialistische therapie

Door gespecialiseerde fysiotherapie de juiste zorg voor jou!

Fysio bij jou thuis

Kan je door jouw klacht(en) niet naar ons toe komen? Wij komen graag bij je thuis. Wel zo makkelijk!

Wij werken samen met