Mail ons

Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten zijn de experts op het gebied van houding en beweging. Onze fysiotherapeuten kennen het lichaam met al haar ongemakken als geen ander! Binnen Fysio Compleet Almelo werken we dagelijks aan klachten die zijn ontstaan aan het houdings- en bewegingsapparaat. Hoe complex de klacht ook is, Fysio Compleet Almelo weet raad!

Fysio Compleet Almelo kan ondersteunen op het gebied van een gezonde leefstijl. Daarnaast kunnen wij veel betekenen wanneer het gaat om het voorkomen van klachten. Onze algemeen praktiserende fysiotherapeuten zijn erg breed inzetbaar en kunnen allerhande klachten moeiteloos analyseren en behandelen.

De behandelend fysiotherapeut zal bij het opstellen van het behandelplan samen met de cliënt kijken naar de individuele wensen, de lichamelijke situatie en de mogelijkheden. Vervolgens zal samen met de cliënt beleid worden bepaald om te komen tot een zo goed mogelijk eindresultaat.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | dry needling

Zeer effectief bij pijnklachten

Ervaar je al geruime tijd pijnklachten en kom je hier maar niet van af, dan kan worden gekozen om een dry needling behandeling toe te passen. Dry needling is een gespecialiseerde techniek waarbij een zeer dun naaldje een myofasciaal triggerpoint aanprikt in een spier. Deze spier zal zich sneller ontspannen en hiermee kan snel en effectief pijnklachten worden verminderd. Daarnaast kan dry needling bijdragen aan het gevoel van meer bewegingsvrijheid.

Denk je dat dry needling wat voor jou kan zijn, neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo.

Waarom naar Fysio Compleet Almelo?

De fysiotherapeuten van Fysio Compleet Almelo kunnen jou helpen bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten. Nagenoeg iedere aandoening is te behandelen! De therapeuten van Fysio Compleet Almelo kunnen ondersteunen in het herwinnen van (een combinatie van) kracht, conditie, balans en coördinatie. Ook ben je van harte welkom voor een adviesgesprek over bijvoorbeeld het ontwikkelen van een gezondere leefstijl of het vinden van een nieuwe balans.

Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Zekerheid over kwaliteit

Fysiotherapeuten hebben na de HBO basisopleiding fysiotherapie een erkend diploma ontvangen. Daarnaast kunnen ze zich specialistisch scholen middels cursussen of bijvoorbeeld een master. De kwaliteit van kennis en handelen door de fysiotherapeut wordt gewaarborgd in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF-NL).

Onze behandelvormen

Fysio Compleet Almelo | Fysiotherapie

Fysiotherapie

Wij behandelen patiënten die belemmerd worden bij het bewegen, pijnklachten ervaren of andere vormen van lichamelijke ongemakken ondervinden.
Fysio Compleet Almelo | fysio thuis

Fysiotherapie thuis

Wij behandelen patiënten die belemmerd worden bij het bewegen, pijnklachten ervaren of andere vormen van lichamelijke ongemakken ondervinden.
Fysio Compleet Almelo | manueel

Manuele verrichtingen

Manuele verrichtingen kunnen pijnklachten direct verminderen en kunnen snel de bewegelijkheid van bijvoorbeeld nek en wervelkolom vergroten.
Fysio Compleet Almelo | geriatrie

Geriatriefysiotherapie

Zijn dagelijkse activiteiten steeds lastiger vol te houden, merk je lichamelijke achteruitgang of ben je recent gevallen? Fysio Compleet Almelo helpt jou vakkundig bij het herwinnen van zelfstandigheid en mobiliteit.
Fysio Compleet Almelo | diabetes obesitas

Diabetes en obesitas

Jouw lichaam in balans met Fysio Compleet Almelo. Wij ondersteunen met afvallen, algeheel actiever worden en gezonder (leren) leven.
Fysio Compleet Almelo | revalidatie

Revalidatie

Tijdens het revalideren is er niets fijner dat je goede, specialistische begeleiding krijgt. Individueel of in een groep. Wij helpen je met het volledige revalidatietraject.
Fysio Compleet Almelo | medische fitness

Medische fitness

Trainen onder supervisie van een gespecialiseerd therapeut in een moderne oefenzaal. Individueel of in groepsverband.
Fysio Compleet Almelo | vergoeding

Fascia therapie

Bindweefseltherapie waarbij verklevingen in het weefsel worden behandeld. Heb je al langere tijd vage pijnlijke klachten? Fysio Compleet Almelo helpt!

Kiezen voor

Fysio Compleet Almelo betekent

Uitstekende kwaliteit

Specialistische therapie

Door gespecialiseerde fysiotherapie de juiste zorg voor jou!

Fysio bij jou thuis

Kan je door jouw klacht(en) niet naar ons toe komen? Wij komen graag bij je thuis. Wel zo makkelijk!

Wij werken samen met