Mail ons

Ergotherapie Almelo

Wanneer u zoekt op Ergotherapie Almelo bent u daarvoor aan het juiste adres bij Fysio Compleet Almelo. Zo is een ergotherapeut gericht op het dagelijks goed kunnen handelen. Wanneer u problemen ervaart bij ‘normale’ klusjes zoals bijvoorbeeld, het huishouden, bellen, eten en fietsen is het zeker aan te raden hierover contact op te nemen met een specialist. Daarnaast is het ook mogelijk dat u problemen ervaart bij het uitvoeren van andere klussen. Ook daarvoor kunt u het beste contact zoeken met een specialist. Doordat Fysio Compleet Almelo u kan helpen bij het terugwinnen van vertrouwen en wellicht ook kracht kunt u stappen maken. Daardoor kunt u simpele klusjes toch blijven uitvoeren. Dat wilt u toch ook graag? Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over ergotherapie Almelo kunt u daarvoor contact opnemen met Fysio Compleet Almelo.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij Fysio Compleet Almelo krijgt u tijdens uw behandelingen persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd.

Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Fysio Compleet Almelo biedt u een compleet aanbod voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook ruimte voor diverse soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. Zo hoeft u niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing naar ons. Verder hebben wij met nagenoeg alle zorgverzekeraars een contract. Vandaar dat het mogelijk is dat de fysiotherapeutische zorg wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering. Samengevat vind u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd.

Wanneer de zorg niet door uw verzekeraar gedekt ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien. Daarnaast kunt u ons ook benaderen voor meer informatie. Zo kunnen we u zo goed mogelijk helpen en voorzien van advies.

Fysio Compleet Almelo | praktijk