Mail ons

Fysio Compleet Almelo | Fysio

Zoekt u naar etalagebeen symptomen? Fysio Compleet Almelo helpt u graag verder!

Bij Fysio Compleet Almelo bent u aan hét juiste adres wanneer u af wilt van uw lichamelijke klachten. Door middel van een goed behandelplan én de juiste behandelingen helpen wij u verder.

Etalage benen

Bent u op zoek naar een etalagebeen symptomen? Tijdens het lopen ervaart u veelal de meeste symptomen of klachten van etalagebenen. Zo zullen een etalagebeen symptomen zich uiten in een doof of moe gevoel in uw been. Maar ook is het mogelijk dat u tijdens het lopen pijn of kramp ervaart. Wanneer u stopt met lopen zullen deze klachten vanzelf verdwijnen. Doordat er een vernauwing is in uw aderen ontstaat er een probleem met de bloedtoevoer naar uw beenspieren. Daardoor treden etalagebeen symptomen op.

Doordat er géén medicijn bestaat om uw etalagebeen symptomen te verhelpen biedt de juiste fysiotherapie behandeling uitkomst. Zo is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat looptherapie de beste uitkomst biedt voor het behandelen van uw etalagebenen. Fysio Compleet Almelo is gespecialiseerd in het behandelen van etalagebenen. Daardoor kunnen wij u als geen ander helpen én begeleiden. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij Fysio Compleet Almelo krijgt u tijdens uw behandelingen persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd.

Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Fysio Compleet Almelo biedt u een compleet aanbod voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook ruimte voor diverse soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. Zo hoeft u niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing naar ons. Verder hebben wij met nagenoeg alle zorgverzekeraars een contract. Vandaar dat het mogelijk is dat de fysiotherapeutische zorg wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering. Samengevat vind u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd.

Wanneer de zorg niet door uw verzekeraar gedekt ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien. Daarnaast kunt u ons ook benaderen voor meer informatie. Zo kunnen we u zo goed mogelijk helpen en voorzien van advies.

Fysio Compleet Almelo | praktijk