Mail ons

Fysio Compleet Almelo | Fysio

Zoekt u naar etalagebenen betekenis? Fysio Compleet Almelo helpt u graag verder!

Bij Fysio Compleet Almelo bent u aan hét juiste adres wanneer u af wilt van uw lichamelijke klachten. Door middel van een goed behandelplan én de juiste behandelingen helpen wij u verder.

Etalagebenen betekenis

Zoekt u naar etalagebenen betekenis? Fysio Compleet Almelo legt u graag alles uit over de etalagebenen betekenis. Zo ontstaan etalagebenen door een probleem met de bloedtoevoer naar uw beenspieren tijdens het lopen. Tijdens het lopen kunnen uw slagaderen de vraag naar zuurstof niet aan, waardoor spieren pijnlijk worden. Deze pijn ervaart u tijdens het lopen. Zodra u stopt met lopen neemt de behoefte naar zuurstof af en zal de pijn verdwijnen. Zoals benoemd kunnen slagaderen de vraag naar zuurstof niet aan. Dit heeft te maken met een vernauwing in uw slagaderen.

Deze vernauwing veroorzaakt pijn, kramp of een moe gevoel tijdens het lopen. Voor het behandelen van etalagebenen is een looptraining de enige, effectieve, behandeling. Bij Fysio Compleet Almelo bent u aan het juiste adres. Zo is Fysio Compleet Almelo gespecialiseerd in het behandelen van etalagebenen. Ook wel claudicatio intermittens genoemd. Meer weten over een behandeling van etalagebenen? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij Fysio Compleet Almelo krijgt u tijdens uw behandelingen persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd.

Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Fysio Compleet Almelo biedt u een compleet aanbod voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook ruimte voor diverse soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. Zo hoeft u niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing naar ons. Verder hebben wij met nagenoeg alle zorgverzekeraars een contract. Vandaar dat het mogelijk is dat de fysiotherapeutische zorg wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering. Samengevat vind u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd.

Wanneer de zorg niet door uw verzekeraar gedekt ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien. Daarnaast kunt u ons ook benaderen voor meer informatie. Zo kunnen we u zo goed mogelijk helpen en voorzien van advies.

Fysio Compleet Almelo | praktijk