Zoekt u naar etalagebenen betekenis? Fysio Compleet Almelo helpt u graag verder!

Bij Fysio Compleet Almelo bent u aan hét juiste adres wanneer u af wilt van uw lichamelijke klachten. Door middel van een goed behandelplan én de juiste behandelingen helpen wij u verder.

Etalagebenen betekenis

Zoekt u naar etalagebenen betekenis? Fysio Compleet Almelo legt u graag alles uit over de etalagebenen betekenis. Zo ontstaan etalagebenen door een probleem met de bloedtoevoer naar uw beenspieren tijdens het lopen. Tijdens het lopen kunnen uw slagaderen de vraag naar zuurstof niet aan, waardoor spieren pijnlijk worden. Deze pijn ervaart u tijdens het lopen. Zodra u stopt met lopen neemt de behoefte naar zuurstof af en zal de pijn verdwijnen. Zoals benoemd kunnen slagaderen de vraag naar zuurstof niet aan. Dit heeft te maken met een vernauwing in uw slagaderen. Deze vernauwing veroorzaakt pijn, kramp of een moe gevoel tijdens het lopen. Voor het behandelen van etalagebenen is een looptraining de enige, effectieve, behandeling. Bij Fysio Compleet Almelo bent u aan het juiste adres. Zo is Fysio Compleet Almelo gespecialiseerd in het behandelen van etalagebenen. Ook wel claudicatio intermittens genoemd. Meer weten over een behandeling van etalagebenen? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo.

Etalagebenen

Etalagebenen

Persoonlijke begeleiding

Afspraak maken

Etalagebenen

Kom in contact met Fysio Compleet Almelo

Wilt u in contact komen met Fysio Compleet Almelo? Laat dan uw gegevens via het contactformulier. Wilt u liever bellen? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo via ons telefoonnummer. Zo kunnen wij ook telefonisch een afspraak met u inplannen.