Mail ons

Fysio Compleet Almelo | Fysio

Zoekt u naar etalagebenen verhelpen? Fysio Compleet Almelo helpt u graag verder!

Bij Fysio Compleet Almelo bent u aan hét juiste adres wanneer u af wilt van uw lichamelijke klachten. Door middel van een goed behandelplan én de juiste behandelingen helpen wij u verder.

Etalagebenen verhelpen

Wanneer u zoekt naar etalagebenen verhelpen bent u bij Fysio Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo kunt u etalagebenen verhelpen met de juiste behandeling. Doordat Fysio Compleet Almelo is gespecialiseerd in het behandelen van etalagebenen kunnen wij in vele gevallen uw pijn verlichten. Doordat etalagebenen verhelpen niet eenvoudig is vragen wij u in vele gevallen een gezondere levenshouding aan te nemen. Zo bevordert het stoppen met roken bijvoorbeeld uw behandeling.

Daarnaast brengen voldoende beweging en gezond voedsel in combinatie met de juiste behandeling verlichting van uw klachten. Samengevat zijn de aderen in uw been vernauwd. Daardoor ontstaan (pijn)klachten. Bijvoorbeeld uiten de klachten zich in pijn in uw been. Maar ook kunt u een doof of vermoeid gevoel merken tijdens het lopen. Wanneer u stopt met lopen zullen de pijnklachten verdwijnen. Wilt u meer informatie over etalagebenen verhelpen? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo voor meer informatie.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij Fysio Compleet Almelo krijgt u tijdens uw behandelingen persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd.

Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Fysio Compleet Almelo biedt u een compleet aanbod voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook ruimte voor diverse soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. Zo hoeft u niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing naar ons. Verder hebben wij met nagenoeg alle zorgverzekeraars een contract. Vandaar dat het mogelijk is dat de fysiotherapeutische zorg wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering. Samengevat vind u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd.

Wanneer de zorg niet door uw verzekeraar gedekt ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien. Daarnaast kunt u ons ook benaderen voor meer informatie. Zo kunnen we u zo goed mogelijk helpen en voorzien van advies.

Fysio Compleet Almelo | praktijk