Mail ons

Fysio Compleet Almelo | Fysio

Fysio Almelo zuid

Zoekt u naar een fysio Almelo zuid? Daarvoor bent u bij Fysio Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo kunt u vanuit Almelo zuid onze praktijk eenvoudig bereiken met zowel eigen-, en openbaar vervoer. Door de centrale ligging van Fysio Compleet Almelo kunt u uw fysio Almelo zuid eenvoudig en snel bereiken. Tijdens uw behandelingen kunt u gebruik maken van ons eigen privé parkeerterrein. Zo kunt u uw auto, fiets of ander vervoersmiddel eenvoudig en snel parkeren. Uw behandeling bij Fysio Almelo zuid is daardoor nóg eenvoudiger. Ervaart u lichamelijke klachten en wilt u geholpen worden? Bekijk dan onze diensten of neem contact op met een van onze fysiotherapeuten voor meer advies en informatie.

Fysio Almelo zuid

Uw fysio Almelo zuid beschik over een ruim en uitgebreid dienstenaanbod. Zo kunnen onze gecertificeerde specialisten u van A tot Z helpen bij uw lichamelijke klachten. Wanneer u lichamelijke klachten ervaart raden wij u aan hier niet langer mee te blijven lopen. Zo voorkomt u ergere problemen. U hoeft bij Fysio Compleet Almelo geen verwijzing te hebben van een arts of specialist voor een passende behandeling. Daardoor kunt u vandaag nog contact opnemen met Fysio Almelo zuid voor het verhelpen van uw klachten.

Wilt u weten wat onze mogelijkheden zijn bij uw klachten? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo. Wij horen graag aan wat uw lichamelijke klachten zijn, vervolgens zullen wij aan de hand van een uitvoerig onderzoek gaan kijken naar de oorzaak en behandeling van uw klachten.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Hoe ziet een behandeling er uit?

Een veelgestelde vraag is; hoe ziet een behandeling er uit? Allereerst gaan onze fysiotherapeuten samen met u kijken aar uw lichamelijke klachten. Vanuit dit intakegesprek zal een behandelplan worden opgesteld. Zo krijgt u de zorg die u nodig bent. Bovendien heeft u geen verwijzing nodig van bijvoorbeeld uw huisarts. U kunt direct contact opnemen met Fysio Compleet Almelo voor het behandelen van uw klachten.

Ook hebben wij met nagenoeg alle zorgverzekeraars een contract. Vandaar dat het mogelijk is dat de fysiotherapeutische zorg wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering. Samengevat vind u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wanneer de zorg niet door uw verzekeraar gedekt ontvangt u een particuliere nota.

Afspraak maken

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat en (leefstijl) advisering, maar ook op preventief vlak kan de algemeen fysiotherapeut veel betekenen. De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen, die pijnklachten ervaren of die andere vormen van lichamelijke ongemakken ondervinden. De algemeen therapeut zal bij het opstellen van het behandelplan samen met de patiënt kijken naar de individuele wensen, de lichamelijke situatie en de mogelijkheden. Vervolgens zal samen met de patiënt beleid worden bepaald om te komen tot een zo goed mogelijk eindresultaat.

Fysio Compleet Almelo | praktijk