Mail ons

Fysio Harbrinkhoek

Wanneer u zoekt op fysio Harbrinkhoek bent u daarvoor aan het juiste adres bij Fysio Compleet Almelo. Doordat Harbrinkhoek zich bevindt op een steenworp afstand van Almelo bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij u alle mogelijke behandelingen bieden. Ook is Fysio Compleet Almelo eenvoudig te bereiken. Bijvoorbeeld bevinden we ons op een steenworp afstand van het NS Station Almelo. Ook kunt u uw eigen vervoer zoals auto en fiets parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Kortom, Fysio Compleet Almelo is eenvoudig te bereiken vanuit Harbrinkhoek voor het verhelpen van uw lichamelijke klacht. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over een van onze behandelingen of de vergoedingen daarvoor het beste contact opnemen met Fysio Compleet Almelo. Ook kunt u er voor kiezen direct een afspraak in te plannen voor het behandelen van uw lichamelijke klacht.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk