Mail ons

Fysio Compleet Almelo | Fysio

Fysio in Almelo

Wanneer u zoekt naar een fysio in Almelo bent u bij Fysio Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo kunnen de specialisten van Fysio Compleet Almelo met uw zoektocht naar fysio in Almelo uw lichamelijke klachten verminderen of zelfs verhelpen. Samen met u gaan we werken aan een goed herstel. Wanneer u direct wilt weten wat de mogelijkheden zijn kunt u daarvoor onze diensten bekijken.

Hét adres voor fysio in Almelo is natuurlijk Fysio Compleet Almelo. Zo gaan wij samen met u zoeken naar de oorzaak van uw lichamelijke klachten. Daardoor kunnen uw klacht verminderen of zelfs verdwijnen. Kortom, géén reden om geen contact te leggen met uw fysio in Almelo. Zelfs wanneer u niet beschikt over eigen vervoer kunt u Fysio Compleet Almelo eenvoudig bereiken. Zo is uw fysio in Almelo gelegen op slechts enkele tientallen meters van Centraal Station Almelo.

Daardoor kunt u ons met zowel eigen-, als openbaar vervoer. Zoals gezegd gaat Fysio Compleet Almelo samen met u zoeken naar de beste mogelijkheden voor het behandelen van uw lichamelijke klachten. Vervolgens wordt een behandelplan voor u op maat gemaakt door uw fysio in Almelo. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Fysio Compleet Almelo voor meer informatie.

Fysio Harbrinkhoek

Een veelgestelde vraag is; hoe ziet een behandeling er uit? Allereerst gaan onze fysiotherapeuten samen met u kijken aar uw lichamelijke klachten. Vanuit dit intakegesprek zal een behandelplan worden opgesteld. Zo krijgt u de zorg die u nodig bent. Bovendien heeft u geen verwijzing nodig van bijvoorbeeld uw huisarts. U kunt direct contact opnemen met Fysio Compleet Almelo voor het behandelen van uw klachten. Ook hebben wij met nagenoeg alle zorgverzekeraars een contract.

Vandaar dat het mogelijk is dat de fysiotherapeutische zorg wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering. Samengevat vind u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wanneer de zorg niet door uw verzekeraar gedekt ontvangt u een particuliere nota.

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Hoe ziet een behandeling er uit?

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat en (leefstijl) advisering, maar ook op preventief vlak kan de algemeen fysiotherapeut veel betekenen. De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen, die pijnklachten ervaren of die andere vormen van lichamelijke ongemakken ondervinden. De algemeen therapeut zal bij het opstellen van het behandelplan samen met de patiënt kijken naar de individuele wensen, de lichamelijke situatie en de mogelijkheden. Vervolgens zal samen met de patiënt beleid worden bepaald om te komen tot een zo goed mogelijk eindresultaat.

Heeft u het idee dat dagelijkse activiteiten niet meer zo makkelijk gaan als voorheen? Lijkt het of u niet meer zo stevig op uw benen staat of heeft u het gevoel sneller vermoeid te zijn na inspanning? Door middel van (beginnende) ouderdomsverschijnselen en/of ziekte is een klachtenvrij lichaam soms niet meer vanzelfsprekend. Zo is de specialist in de ouder wordende mens er voor u en biedt ondersteuning bij het herwinnen van uw zelfstandigheid en mobiliteit. Ook heeft uw fysiotherapeut een groot netwerk, wat maakt dat voor u altijd een passende behandeling te vinden is. Zo kan een fysiotherapeut ondersteuning bieden als het gaat om contact met huisarts, ziekenhuis of andere zorg verlenende instanties.

Fysiotherapie

Wanneer u zoekt naar afvallen en sporten onder begeleiding bent u bij Fysio Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo kunt u afvallen door te sporten onder begeleiding. Doordat u bij Fysio Compleet Almelo begeleiding krijgt bij het sporten kunt u niet alleen blessures voorkomen. Maar ook bieden wij u regelmaat en kracht. Doordat u wilt afvallen is regelmaat belangrijk bij het uitoefenen van alle oefeningen.

Kortom, afvallen en sporten onder begeleiding doet u bij Fysio Compleet Almelo. Wanneer u meer informatie wilt over afvallen en sporten onder begeleiding kunt u daarvoor contact opnemen met Fysio Compleet Almelo. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie over onze mogelijkheden.

Fysio Compleet Almelo | praktijk