Mail ons

Fysio Knie

Zoekt u naar fysio knie? Daarvoor bent u bij Fysio Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo kan het zijn dat fysio knie verlichting biedt bij pijnklachten in uw knie. Wanneer u pijnklachten ervaart in een gewricht als uw knie is het zeer goed mogelijk dat deze pijnklacht verholpen kan worden. Door middel van de juiste fysio knie kan uw pijnklacht verminderen of in het gunstigste geval zelfs verdwijnen. Wanneer u pijn ervaart in uw knie is het aan te raden hier niet lang mee door te lopen. Zo voorkomt u erger. Wanneer u meer informatie wilt over fysio knie kunt u daarvoor contact opnemen met Fysio Compleet Almelo.

Kortom, Fysio Compleet Almelo is eenvoudig te bereiken vanuit Harbrinkhoek voor het verhelpen van uw knie. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over een van onze behandelingen of de vergoedingen daarvoor het beste contact opnemen met Fysio Compleet Almelo. Ook kunt u er voor kiezen direct een afspraak in te plannen voor het behandelen van uw lichamelijke klacht.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk