Mail ons

Fysio Mariaparochie

Zoekt u op fysio Mariaparochie? Dan bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo kunt u met uw lichamelijke klacht terecht bij Fysio Compleet Almelo. Door middel van een goede behandeling kunnen wij u verder helpen met uw lichamelijke klacht. Doordat wij ons bevinden op een steenworp afstand kunt u ons niet alleen bereiken met eigen vervoer. Maar ook met het openbaar vervoer zijn wij voor u bereikbaar. Concluderend, Fysio Compleet Almelo is het juiste adres wanneer u opzoek bent naar een fysio in Mariaparochie welke uw klacht kan verhelpen of verbeteren. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo of plan direct een afspraak in.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk