Mail ons

Fysio na hernia operatie

U heeft gezocht op fysio na hernia operatie. Bij Fysio Compleet Almelo bent u daar voor aan het juiste adres. Als gevolg van een heup operatie kan het zijn dat u specialistische hulp nodig hebt voor het herstel proces van uw lichaam. Daarom is het goed om contact te zoeken met een fysiotherapeut. Door middel van fysiotherapie zal uw fysiotherapeut u verder helpen in het herstel proces.

Bent u benieuwd of Fysio Compleet Almelo uw herstel proces kan voort helpen? Of wilt u alvast een afspraak inplannen? Klik dan op de onderstaande knop.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk