Mail ons

Fysio rug

Wanneer u zoekt op fysio rug bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo is het mogelijk dat u klachten ervaart in of rondom uw rug. Door middel van een goede fysiotherapie behandeling kunnen deze klachten worden verholpen of verlicht. Doordat u rugpijn ervaart is het ook goed mogelijk dat de pijn uitstraalt naar andere delen van uw lichaam. Bovendien is Fysio Compleet Almelo gespecialiseerd in fysio rug. Vandaar dat wij eerst met u opzoek naar de oorzaak van uw klacht. Daarna wordt een behandelplan voor u gemaakt. Daarop wordt het behandeltraject in gang gezet. Wanneer u benieuwd bent wat Fysio Compleet Almelo voor u kan betekenen kunt u contact opnemen.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk