Mail ons

Fysio Schelfhorst

Wanneer u zoekt op fysio Schelfhorst bent u daarvoor aan het juiste adres bij Fysio Compleet Almelo. Doordat u kampt met rugklachten is het mogelijk dat u hier overlast van ervaart. Bijvoorbeeld wanneer u zit, loopt of ligt. Door middel van een goede en effectieve fysiotherapie behandeling kunnen deze klachten worden verminderd of zelfs verholpen. Kortom, wacht niet langer. Doordat we direct aan de slag kunnen gaan we ergere klachten voorkomen.

Daarnaast kan uw fysiotherapeut u ook voorzien van advies. Door middel van de juiste kennis en het toepassen van de juiste behandelingen kunt u vlot weer als de oude op pad. Wilt u meer informatie ontvangen over fysio rugklachten? Of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk