Mail ons

Fysio Compleet Almelo | Fysio

Fysiotherapeut in Wierden

Zoekt u een fysiotherapeut in Wierden? Daarvoor bent u bij Fysio Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo beschikt Fysio Compleet Almelo als uw fysiotherapeut in Wierden over vele mogelijkheden om uw lichamelijke klachten te doen verminderen of zelfs verhelpen. Kortom, blijf niet langer lopen met uw lichamelijke klachten. Bekijk onze diensten voor meer informatie, of neem direct contact op voor meer informatie

Wanneer u een fysiotherapeut in Wierden zoekt is de kans groot dat u lichamelijke klachten ervaart. Daarom bent u bij Fysio Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo kunnen de specialisten van Fysio Compleet Almelo uw lichamelijke klachten beoordelen en behandelen. Daardoor zal verlichting ontstaan door het verminderen of verdwijnen van uw klachten.

Bovendien kunt u uw fysiotherapeut in Wierden eenvoudig bereiken met eigen- of openbaar vervoer. Fysio Compleet Almelo is gelegen op enkele tientallen meters van het Centraal Station Almelo. Daardoor zijn onze specialisten via alle wegen te bereiken. Oók wanneer u niet naar onze praktijk kunt komen zijn er mogelijkheden. Zo komen wij, in overleg met u, graag naar u toe om u de juiste behandeling te geven. Kortom, er zijn voldoende mogelijkheden om uw klachten te verhelpen. Neem contact op met uw fysiotherapeut in Wierden voor vrijblijvende informatie over onze mogelijkheden.

Hoe ziet een behandeling er uit?

Een veelgestelde vraag is; hoe ziet een behandeling er uit? Allereerst gaan onze fysiotherapeuten samen met u kijken aar uw lichamelijke klachten. Vanuit dit intakegesprek zal een behandelplan worden opgesteld. Zo krijgt u de zorg die u nodig bent. Bovendien heeft u geen verwijzing nodig van bijvoorbeeld uw huisarts. U kunt direct contact opnemen met Fysio Compleet Almelo voor het behandelen van uw klachten. Ook hebben wij met nagenoeg alle zorgverzekeraars een contract.

Vandaar dat het mogelijk is dat de fysiotherapeutische zorg wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering. Samengevat vind u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wanneer de zorg niet door uw verzekeraar gedekt ontvangt u een particuliere nota.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Fysiotherapie

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat en (leefstijl) advisering, maar ook op preventief vlak kan de algemeen fysiotherapeut veel betekenen. De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen, die pijnklachten ervaren of die andere vormen van lichamelijke ongemakken ondervinden. De algemeen therapeut zal bij het opstellen van het behandelplan samen met de patiënt kijken naar de individuele wensen, de lichamelijke situatie en de mogelijkheden. Vervolgens zal samen met de patiënt beleid worden bepaald om te komen tot een zo goed mogelijk eindresultaat.

Heeft u het idee dat dagelijkse activiteiten niet meer zo makkelijk gaan als voorheen? Lijkt het of u niet meer zo stevig op uw benen staat of heeft u het gevoel sneller vermoeid te zijn na inspanning? Door middel van (beginnende) ouderdomsverschijnselen en/of ziekte is een klachtenvrij lichaam soms niet meer vanzelfsprekend. Zo is de specialist in de ouder wordende mens er voor u en biedt ondersteuning bij het herwinnen van uw zelfstandigheid en mobiliteit. Ook heeft uw fysiotherapeut een groot netwerk, wat maakt dat voor u altijd een passende behandeling te vinden is. Zo kan een fysiotherapeut ondersteuning bieden als het gaat om contact met huisarts, ziekenhuis of andere zorg verlenende instanties.

Fysiotherapie

Wanneer u zoekt naar afvallen en sporten onder begeleiding bent u bij Fysio Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo kunt u afvallen door te sporten onder begeleiding. Doordat u bij Fysio Compleet Almelo begeleiding krijgt bij het sporten kunt u niet alleen blessures voorkomen. Maar ook bieden wij u regelmaat en kracht. Doordat u wilt afvallen is regelmaat belangrijk bij het uitoefenen van alle oefeningen.

Kortom, afvallen en sporten onder begeleiding doet u bij Fysio Compleet Almelo. Wanneer u meer informatie wilt over afvallen en sporten onder begeleiding kunt u daarvoor contact opnemen met Fysio Compleet Almelo. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie over onze mogelijkheden.

Fysio Compleet Almelo | praktijk