Mail ons

Fysiotherapeut gezocht

U heeft gezocht op fysiotherapeut zoeken. Daarvoor bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo kan het zijn dat u met lichamelijke klachten loopt en daarvoor opzoek bent naar een geschikte behandeling. Doordat de fysiotherapeut van Fysio Compleet Almelo uw klachten herkend is het mogelijk dat u een behandeling kunt starten. Door middel van een goede behandeling kunt u erger voorkomen. Daarnaast kan de fysiotherapeut u ondersteunen met oefeningen en daarmee het revalidatie proces starten. Wilt u weten of Fysio Compleet Almelo u kan helpen met uw lichamelijke klacht? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk