Mail ons

Fysiotherapie Albergen

Wanneer u zoekt naar fysiotherapie Albergen bent u daarvoor aan het juiste adres bij Fysio Compleet Almelo. Vandaar dat u bij ons persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. Daarnaast gaan wij samen met u op zoek naar de oorzaak van uw (lichamelijke) klacht. Maar ook gaan wij voor het verhelpen van uw klacht samen op zoek naar de beste mogelijkheden. Bovendien kunt u direct terecht bij Fysio Compleet Almelo, u hoeft niet eerst voor een verwijzing langs uw huisarts.

Doordat in veel gevallen fysiotherapeutische zorg wordt vergoed vanuit de zorgverzekering kost het u daardoor in de meeste gevallen niets. Ook kunt u onze praktijk niet alleen eenvoudig bereiken door middel van het openbaar vervoer. Maar ook beschikken wij over een ruime parkeergelegenheid voor uw auto of fiets. Bent u benieuwd naar alle behandelmogelijkheden? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo en laat u adviseren.

Fysio Compleet Almelo
Fysio Compleet Almelo

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo