Mail ons

Fysiotherapie knie

Wanneer u zoekt op fysiotherapie knie bent u daarvoor aan het juiste adres bij Fysio Compleet Almelo. Zo kunt u bij Fysio Compleet Almelo terecht voor de revalidatie van uw knie. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het vertrouwen terugwinnen en het verstevigen van uw spieren. Daardoor zult u tijdens het wandelen of het uitvoeren van uw sport vrijwel geen pijnklachten meer ervaren. Niet alleen beschikt Fysio Compleet Almelo over een Fysiotherapeut speciaal geschikt voor uw knieklacht. Maar ook beschikken wij over voldoende sportapparaten om uw training te geven zodat uw knie sterker wordt, en u het vertrouwen terug wint.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk