Mail ons

Fysiotherapie praktijk

Bent u op zoek naar een fysiotherapie praktijk? Daarvoor bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo beschikt Fysio Compleet Almelo over een eigen praktijkruimte vanwaaruit wij u uw behandelingen kunnen bieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat u loopt met lichamelijke klachten. Doordat een fysiotherapie praktijk gespecialiseerd is in het verhelpen van deze klachten bent u bij ons aan het juiste adres. Onze fysiotherapie praktijk is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Bijvoorbeeld hoeft u niet verwijzing te hebben van bijvoorbeeld uw huisarts. Wanneer u in onze fysiotherapie praktijk komt zullen wij eerst met u uw klachten gaan bekijken. Daarna zal de fysiotherapeut samen met u gaan kijken naar de best mogelijke opties. Bent u benieuwd wat Fysio Compleet Almelo voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op en laat u adviseren.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk