Mail ons

Fysiotherapie rugklachten

Wanneer u zoekt naar fysiotherapie rugklachten bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo is het mogelijk dat u al enige tijd rondloopt met rugklachten. Doordat deze rugklachten niet verminderen is het verstandig om fysiotherapie rugklachten te proberen. Door middel van fysiotherapie rugklachten kan een fysiotherapeut uw rugklachten verminderen of zelfs verhelpen.

Doordat Fysio Compleet Almelo een laagdrempelige fysiotherapie praktijk is kunt u op eigen initiatief een afspraak bij ons inplannen. Zo hoeft u niet een verwijzing van bijvoorbeeld een huisarts te halen. Bovendien zal onze fysiotherapeut samen met u gaan kijken naar uw klachten. Daarop wordt er ook samen gekeken naar alle beschikbare oplossingen. Heeft u rugklachten en wilt u een behandeling inplannen? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo en laat u adviseren.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk