Mail ons

Gezond en vitaal oud worden

Als u zoekt op Gezond en vitaal oud worden komt u uit bij Fysio Compleet Almelo. Dat wil zeggen dat u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres bent. Zo kunt u wanneer u heeft te maken met lichamelijke klachten deze het beste laten behandelen door een fysiotherapeut. Door middel van de juiste behandeling en oefeningen kunt u erger voorkomen. Ook kan een fysiotherapeut u voorbereiden zodat u in de toekomst minder snel tegen een zelfde klacht zult aanlopen. In de meeste gevallen wordt fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering.

De fysiotherapiepraktijk van Fysio Compleet Almelo is gevestigd in het centrum van Almelo. Zo is onze praktijk goed te bereiken met eigen vervoer maar ook met het openbaar vervoer is de praktijk eenvoudig te bereiken. Zoekt u naar een fysiotherapiepraktijk? Dan zoekt u Fysio Compleet Almelo. Wilt u informatie over een behandeling of wilt u een afspraak inplannen?

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk