Mail ons

Handfysiotherapie

Wanneer u zoekt naar handfysiotherapie bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo is het mogelijk dat u handfysiotherapie nodig bent na bijvoorbeeld een operatie of behandeling aan uw hand of pols. Echter is het ook mogelijk dat u vanuit een degeneratieve aandoening handfysiotherapie, zoals artrose of reuma, nodig bent. Doordat onze fysiotherapeut op zoek gaat naar de oorzaak van uw pijnklacht zal een gerichte behandeling plaatsvinden. Wilt u meer weten over handfysiotherapie? Of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo over onze mogelijkheden.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk