Mail ons

Handtherapie

Bent u op zoek naar Handtherapie? Daarvoor bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo is het mogelijk dat u pijn ervaart in uw hand. Door middel van deze blessure kunt u wellicht handelingen niet goed meer uitvoeren. Samengevat is uw hand geblesseerd geraakt. Wanneer u pijn ervaart is de enige juiste mogelijkheid; fysiotherapie. Daardoor wordt uw hand stap voor stap sterker én kan in de toekomst wellicht een zelfde probleem worden uitgesloten. Kortom, handtherapie is niet alleen voor het herstel, maar ook voor de toekomst. Ook wanneer u advies wilt bij pijnlijke klachten aan uw hand kunnen wij u verder helpen. Neem gerust contact op voor meer informatie of vragen.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk