Mail ons

Intapen sporttape

U heeft gezocht op intapen sporttape. Bij Fysio Compleet Almelo bent u aan het juiste adres wanneer u zoekt naar sporttape. Zo kan het zijn dat u tijdens of na het sporten een blessure hebt opgelopen. In enkele gevallen kan deze blessure worden verholpen door middel van sporttape. Sporttape is een tape die u gebruikt tijdens het sporten. Zo beperkt u het gewricht in het bewegen. Echter blijft de volledige functionaliteit van de spieren behouden door het gebruik van een sporttape. Wilt u meer informatie over sporttape of wilt u alvast een afspraak inplannen? Klik op onderstaande knop voor contact.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk