Mail ons

Kaakfysiotherapie

Bent u op zoek naar kaakfysiotherapie? Daarvoor bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo is het mogelijk dat u pijnklachten ervaart welke voort komen vanuit uw kaken. Doordat pijnklachten als hoofd-, nek- en kiespijn voort kunnen komen vanuit kaakproblemen zijn deze vaak te verhelpen of verminderen. Door middel van de juiste behandelingen kan u zorgen voor verlichting. Zo gaat uw fysiotherapeut samen met u zoeken naar de oorzaak van uw probleem. Vervolgens wordt er passende kaakfysiotherapie toegepast. Door middel van kaakfysiotherapie kan het probleem worden verlicht of verholpen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Fysio Compleet Almelo? Neem dan contact op met ons. Zo voorzien wij u graag van meer advies en informatie.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk