Mail ons

Kosten fysiotherapie

Wanneer u zoekt op kosten fysiotherapie zult u bij Fysio Compleet Almelo uitkomen. Bijvoorbeeld wanneer u een fysiotherapie behandeling wilt kant het zijn dat u niets hoeft te betalen. Doordat wij met vele zorgverzekeraars een contract hebben zult u in veel gevallen geen kosten ondervinden. Zo bent u in veel gevallen verzekerd voor een divers aantal behandelingen door een fysiotherapeut. In uw zorgpolis kunt u zien hoeveel behandelingen u jaarlijks tegoed hebt van uw zorgverzekeraar. Wanneer u een bezoek brengt aan Fysio Compleet Almelo zal ook uw fysiotherapeut samen met u gaan kijken naar de behandeling en eventueel de bijkomende kosten. Wilt u advies over een behandeling of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk