Mail ons

Fysio Compleet Almelo | Fysio

Looptherapie etalagebenen

Wanneer u zoekt naar looptherapie etalagebenen bent u bij Fysio Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo is Fysio Compleet Almelo niet alleen gespecialiseerd in het behandelen van Claudicatio Intermittens. Maar ook bieden wij u looptherapie aan om uw etalagebenen te behandelen.

Vanuit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat looptherapie etalagebenen het meest effectieve is voor het behandelen van pijnklachten. Daardoor ontstaan mogelijkheden voor het behandelen van uw etalagebenen. Wanneer u interesse heeft in looptherapie etalagebenen kunt u daarvoor contact leggen met Fysio Compleet Almelo. Wij helpen u graag met uw pijnklacht.

Bij Fysio Compleet Almelo bent u aan hét juiste adres wanneer u af wilt van uw lichamelijke klachten. Door middel van een goed behandelplan én de juiste behandelingen helpen wij u verder.

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Daarnaast kunt u ook naast de reguliere fysiotherapie behandeling bij ons ook terecht voor uw specialistische therapie.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Bovendien is uw persoonlijke fysiotherapeut BIG geregistreerd.

Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast een fysio behandelingen is er bij ons dochterbedrijf Wellness Compleet Almelo ook een divers assortiment met daarin verschillende massages.

Wilt u een massage boeken? Neem dan gerust een kijkje op de website van Wellness Compleet Almelo.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Afspraak maken

Bij Fysio Compleet Almelo kunt u altijd een afspraak maken. Zo hoeft u niet eerst een verwijzing van een specialist zoals uw huisarts te halen. Daarom kunt u bij ons terecht met uw lichamelijke klacht(en) of blessure(s).

Daarnaast heeft Fysio Compleet Almelo ook met nagenoeg alle zorgverzekeraars een contract. Daardoor wordt de fysiotherapeutische zorg welke wij aanbieden veelal vergoed vanuit uw zorgverzekering.

In de polisvoorwaarde van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of uw verzekering dergelijke behandelingen vergoed. Wanneer de zorg niet door uw verzekeraar word gedekt ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een behandeling bij Fysio Compleet Almelo zijn in onze wachtkamer te bekijken.

Wilt u een afspraak maken voor het behandelen van uw lichamelijke klacht? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo. Ook kunt u ons benaderen voor advies bij pijnklachten!

Kom in contact met Fysio Compleet Almelo

Wilt u in contact komen met Fysio Compleet Almelo? Laat dan uw gegevens via het contactformulier. Wilt u liever bellen? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo via ons telefoonnummer. Zo kunnen wij ook telefonisch een afspraak met u inplannen.

Fysio Compleet Almelo | praktijk