Mail ons

Manueel therapeut Almelo

Wanneer u opzoek bent naar een manueel therapeut Almelo bent u daarvoor aan het juiste adres bij Fysio Compleet Almelo. Zo is het mogelijk dat u al enige tijd loopt met klachten als nekpijn, heup- of schouderklachten. Ook kan het zijn dat klachten op andere plaatsen veroorzaakt worden vanuit de wervelkolom en armen of benen.

Doordat de manueel therapeut is gespecialiseerd in het behandelen van dit soort klachten bent u daarvoor aan het juiste adres. Wanneer de exacte klachten zijn gevonden zal uw fysiotherapeut samen met u gaan kijken naar een passende oplossing. Kortom, bent u benieuwd wat de fysiotherapeut voor u kan betekenen? Daarvoor kunt u contact opnemen met Fysio Compleet Almelo. Zo kunnen wij u voorzien van passend advies.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd.

Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering.

In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk