Mail ons

Manuele therapie Almelo

Wanneer u zoekt op manuele therapie Almelo bent u daarvoor bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo kan het zijn dat u al een tijdje loopt met klachten als; nekpijn, heupklachten, schouderklachten, enz. Doordat een manueel therapeut is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan de wervelkolom, armen en benen bent u aan het juiste adres. Zo zal de fysiotherapeut samen met u gaan kijken naar uw klachten.

Daarna zal er een plan worden opgesteld voor het behandelen van uw klachten. Wilt u meer informatie ontvangen over manuele therapie Almelo? Dan kunt u daarvoor contact opnemen met Fysio Compleet Almelo. Ook kunt u direct een afspraak inplannen.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk