Mail ons

Orthopedisch herstel

Wanneer u zoekt op ouderen fysiotherapie bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo kan het mogelijk zijn dat wanneer u ouder wordt u problemen ervaart met bewegen. Bijvoorbeeld kan het zijn dat bepaalde bewegingen moeilijk gaan of dat het vertrouwen om stabiel te lopen is verdwenen. Doordat ouderen fysiotherapie hierbij uitkomst kan bieden bent u bij ons aan het juiste adres.. Door middel van therapie, advies en ondersteuning zal Fysio Compleet Almelo er voor zorgen dat u spoedig uw mobiliteit terug krijgt. Wilt u weten of u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres bent? Of wilt u direct een afspraak inplannen? Klik dan op de onderstaande knop.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk