Mail ons

Fysio Compleet Almelo | Fysio

Pijnlijke gewrichten almelo

Pijnlijke gewrichten in Almelo kunt u het beste laten behandelen door een specialist op dat gebied. Fysio Compleet Almelo behandelt dagelijks vele vormen van pijnlijke gewrichten en kan u helpen bij verlichting of verminderen van pijnklachten. Pijnklachten kunnen zicht voor, tijdens of na het bewegen voordoen. Daardoor kan in beweging komen, of blijven bewegen voor u een last zijn. Door de juiste behandeling van uw fysiotherapeut kunt u ergere pijnklachten voorkomen. Een behandeling draagt bij aan uw herstel. Benieuwd wat een behandeling voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Pijnlijke gewrichten Almelo laten behandelen

U heeft gezocht op pijnlijke gewrichten Almelo. Bij Fysio Compleet Almelo bent u voor uw fysiotherapie behandeling aan het juiste adres. Wanneer u last hebt van pijnlijke gewrichten kan dit komen door verschillende oorzaken. Soms komt de pijn uit de gewrichten zelf. Echter ligt soms de oorzaak niet in de gewrichten maar in de aanhechting van de spieren en pezen. Uw fysiotherapeut kan samen met u opzoek naar de oorzaak. Hieruit volgt een behandelplan. Door middel van dit behandelplan zal de fysiotherapeut de behandeling gaan starten.

Bent u benieuwd of Fysio Compleet Almelo u van uw lichamelijke klacht af kan helpen of wilt u een afspraak inplannen?

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk