Mail ons

Soorten fysiotherapie

Wanneer u zoekt op soorten fysiotherapie kan Fysio Compleet Almelo u verder helpen. Zo kunnen wij vrijwel ieder soort fysiotherapie aan u aanbieden. Bovendien is Fysio Compleet Almelo gespecialiseerd in het behandelen van etalagebenen. Daarnaast kunt u voor al uw pijnklachten terecht bij ons. Zo kan het zijn dat u tijdens het opstaan, wandelen of sporten last krijgt van bepaalde plekken in uw lichaam. Door middel van een goede fysiotherapeutische behandeling kunnen wij uw pijn verlichten.

Bovendien bestaat de kans dat wij uw pijnklacht kunnen verhelpen. Loopt u met een lichamelijke klacht en wilt u hier graag vanaf? Aarzel dan niet en neem direct contact op met Fysio Compleet Almelo. Vervolgens zal de fysiotherapeut samen met u opzoek gaan naar een oplossing.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk