Mail ons

Sport fysio

Wanneer u zoekt op sport fysio komt u al snel uit bij Fysio Compleet Almelo. Zo is het mogelijk bij Fysio Compleet Almelo te sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Samen met een fysiotherapeut kunt u dan kijken naar een zo goed mogelijk herstel of voortgang van uw lichaam. Doordat u goede begeleiding krijgt van een erkende fysiotherapeut kunt u bij ons onbezorgd komen sporten. Wij beschikken over een ruim assortiment wanneer het gaat over sportapparatuur.

Door middel van deze apparaten en het plan wat u maakt met de fysio kunt u dan onbezorgd bezig zijn met uw gezondheid en lichaam. Wilt u meer informatie over sport fysio of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo of plan direct een afspraak in.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk