Mail ons

Sporten onder begeleiding fysiotherapeut

Bent u op zoek naar sporten onder begeleiding fysio? Daarvoor bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Niet alleen zorgt onze fysiotherapeut voor begeleiding tijdens het sporten. Maar ook wordt er constant gekeken naar de oefeningen. Daardoor bouwen jouw lichaam en kracht zich uit. Waardoor uithoudingsvermogen en spierkracht ontstaat. Bijvoorbeeld kun je sporten onder begeleiding fysio gaan doen na een blessure, of wanneer je onzeker bent tijdens het sporten. Zoals gezegd bieden wij hét stukje extra begeleiding wat een ander niet biedt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo en laat je adviseren.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk