Mail ons

Sportschool met begeleiding

Wanneer u zoekt naar sportschool met begeleiding bent bij aan het juiste adres bij Fysio Compleet Almelo. Zo is Fysio Compleet Almelo meer dan slechts een fysiotherapeut. Ook bieden wij u een sportschool met begeleiding. Daardoor kunt u niet alleen uw conditie verbeteren maar ook werken aan een beter lichaam. Doordat een sportschool vele soorten apparaten bevat is er voor u veel keuze. Ook wat betreft het uitvoeren van een handeling laat veelal te wensen over.

Doordat u kiest voor een sportschool met begeleiding krijgt u duidelijke uitleven over het uitvoeren van handelingen én apparaten. Daardoor vergroot u uw conditie en voorkomt u eventuele lichamelijke problemen. Wanneer u meer informatie wilt over sportschool met begeleiding kunt u daarvoor contact opnemen met Fysio Compleet Almelo. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk