Mail ons

Fysio Compleet Almelo | Fysio

Tarieven fysiotherapie

De tarieven fysiotherapie zijn bij Fysio Compleet Almelo vooraf bepaald. Zo zijn wij transparant en kan jij vooraf de eventuele kosten van jouw fysiotherapie behandeling inzien. Wanneer je niet verzekerd bent, of jouw vergoeding op is, kan je er voor kiezen om toch te kiezen voor behandelingen. Deze zal je dan in onze praktijk moeten afrekenen. Daardoor kan je, ongeacht de beschikbare hoeveelheid vergoedingen, toch jouw pijnklachten verhelpen.

Geen verzekering en toch fysio?

Wanneer u zoekt op tarieven fysiotherapie bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo kan het zijn wanneer u een bezoek brengt aan uw fysiotherapeut dat er kosten worden berekend. Maar in veel gevallen wordt een fysiotherapie behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. Wanneer dit niet het geval is zal er een nota naar u toe worden gestuurd.

Bovendien vindt u de tarieven voor een behandeling eenvoudig in onze wachtruimte. Daarnaast kunt u ons ook altijd benaderen met vragen over de kosten van uw behandeling. Wilt u meer informatie over tarieven fysiotherapie? Bovendien kunt u ook direct een afspraak plannen. Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk