Mail ons

Fysio Compleet Almelo | Fysio

Vergoeding fysiotherapie na operatie? Fysio Compleet Almelo helpt u graag verder!

Bij Fysio Compleet Almelo bent u aan hét juiste adres wanneer u af wilt van uw lichamelijke klachten. Door middel van een goed behandelplan én de juiste behandelingen helpen wij u verder.

Vergoeding fysiotherapie na operatie

U wilt graag weten of u recht heeft op een vergoeding fysiotherapie na operatie. Daardoor kunt u zorgen voor een vlot herstel én voorkomt u verdere problemen. De vergoeding fysiotherapie na operatie gebeurt vanuit uw basisverzekering. Daarmee zijn de zorgkosten voor een traject niet uitgezonderd van het eigen risico. Daardoor is het mogelijk dat u een zelf een deel van de gemaakte op uw rekening krijgt. Echter helpen wij u graag bij een goede voorbereiding. Wanneer u meer wilt weten over uw vergoeding fysiotherapie na operatie kunt u daarvoor contact opnemen met Fysio Compleet Almelo. Wij helpen u graag verder!

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk